(1) 287 4445 szervokormanymu@gmail.com 1238 Budapest, Szabóky Rezső u. 18.

Kormánymű javítás Siófok városában

Vállakozásunk több mint 20 éve a legmagasabb minőségű szakszolgáltatást nyújtja a kormánymű javítás terén. Büszkén vállalunk garanciát minden egyes általunk elvégzett javításra, hiszen kollégáink egytől egyik kiváló szakemberek, akikre Ügyfeleink támaszkodhatnak.

Műhelyünk felszereltsége megfelel a mai elvárásoknak, ennek köszönhetően rendkívül rövid határidővel tudjuk vállalni a javítási munkákat. Visszatérő megrendelőink részére minden esetben kedvezményt biztosítunk. A kormánymű javítás Siófok városában sem okozhat több fejtörést, hiszen szakembereink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

A kormánymű javítás esetei

Cégünk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a kormánymű javítás Siófok városában és a környező településéken is magas színvonalon történjen. Szakembereink több mint 10, illetve 20 éves tapasztalattal végzik a munkájukat, így az általuk elvégzett javításokra az évek során megszerzett rutin is kellő garanciát biztosít.

A javítások sok esetben a zajos szervorendszer miatt válnak szükségessé. A zaj kiváltó oka több dolog is lehet, ezekből a leggyakoribb a rendszer tömítetlenségi probléma, azaz a szervoolaj szivárgása. Az olajvesztés lehet a kormányműből, a szervoszivattyúból, illetve a nyomó-, vagy visszatérő csőszakasz valamely részén. A hibát és annak kiváltó okát minden esetben csak szemrevételezéssel tudjuk megállapítani.

A hidraulikus ékszíj hajtású szervorendszerrel szerelt gépkocsik esetében előfordulhat olyan meghibásodás, amikor a kormánykerék szélső állásában csikorgó hangot ad a szervoszivattyú. Mivel a szervószivattyú végállásban adja le a legnagyobb teljesítményt, a megkopott vagy a túlságosan laza ékszíj könnyebben megcsúszhat. A problémára az esetek többségében megoldást jelent az éjszíj vagy az ékszíjfeszítő görgő(k) cseréje. A rendszeresen ellenőrzött (cserélt) ékszíjjal, görgőkkel ezek a problémák megelőzhetők.

A hirtelen kialakuló gyenge, elégtelen szervohatás lehet balesetveszélyes!
Alapvetően, a megszűnő szervórásegítéstől még biztonságosan kormányozható a gépjármű azonban, ha mindez hirtelen, váratlanul történik, ez komoly problémákat okozhat. Fontos, hogy rendszeresen ellenőrizzük a futómű és a szervorendszer megfelelő állapotát, melyben műhelyünkben díjmentesen van lehetősége.

A kormánymű javítás lehetőségei

Ügyfeleink részére munkanapokon reggel 7 és 8 óra között hiba megállapítást biztosítunk. Ebben az időpontban szakembereink díjmentesen rendelkezésére állnak, hogy az esetleges hibákat feltárják és amennyiben szükséges megjavítsák a hibás alkatrészt. Amennyiben a kormánymű, vagy a szervoszivattyú javítására van szükség időpontot szükséges egyeztetni az elérhetőségek valamelyikén.

Javításra hozott alkatrészt szakembereink csak abban az esetben tudnak átvenni, ha információ áll rendelkezésükre a meghibásodás jellegéről. Az átvétel során meghatározásra kerül az javítás költsége, valamint a javításhoz szükséges idő.

Ha az alkatrész kiszerelése műhelyünkben történik, szakembereink megállapítják a hiba pontos okát, majd elvégzik a hibás alkatrész kiszerelését. Ekkor már meghatározható a javítás költsége, illetve időtartama. A műhelyben megtörténik a javítás vagy az alkatrész cseréje, ezt követően műszeresen beállítjuk a futóművet.

Vállaljuk a postai úton küldött alkatrészek javítását is. Ezekben az esetekben fontos, hogy az elküldött csomag tartalmazza az Ön elérhetőségét, telefonszámmal. A javítást követően vállaljuk a visszapostázást is, így Önnek egyik alkalommal sem kell személyesen elfáradnia a műhelyünkbe.

Kormánymű javítás a legnagyobb tapasztalattal

Szakembereink kiemelt figyelmet a hiba pontos megállapítására. Tudatában vagyunk a hibaazonosítás jelentőségének, ezért az ilyen feladatok végzésében minden esetben a legjobb szakembereink vesznek részt. Ennek köszönhetően tudunk minden esetben gyors és precíz munkát biztosítani ügyfeleink számára. A szervókormánymű és szervoszivattyú javítás és felújítás Siófok körzetében nem jelenthet gondot.

Elvégzett munkánk csak akkor jelent tökéletes megbízhatóságot, ha a munkálatokat megfelelő minőségű alkatrészekkel végezzük, ezért minden felhasznált új tömítést, vezetőcsapágyat, perselyt, karmantyút és porvédőt megbízható partnerektől szerzünk be.

Annak érdekében, hogy a szervokormány javítás Siófok városában is költségkímélő legyen, lehetőség szerint igyekszünk az alkatrészek javítását szorgalmazni, új, vagy bontott (használt) alkatrész megvásárlása helyett.