(1) 287 4445 szervokormanymu@gmail.com 1238 Budapest, Szabóky Rezső u. 18.

Kormánymű javítás DebrecenKormánymű javítás Debrecen

Kormánymű javítás Debrecen

Vállalkozásunk a legmagasabb elvárásoknak megfelelő szolgáltatást nyújtja a kormánymű javítás terén. Sikerünket elsősorban annak köszönhetjük, hogy a legjobb szakembergárdával dolgozunk, akik a saját szakterületük legjobbjaiként vannak számon tartva. Műhelyünk kiváló felszereltségi szintje lehetővé teszi számunkra, hogy a vállalt javításokat rendkívül gyorsan elvégezzük, így az ügyfeleink 24 órán belül átvehetik a javításra szánt gépjárművüket, alkatrészeiket. Visszatérő ügyfeleink részére minden esetben árengedményt biztosítunk.

Vállalkozásunk, a Profil DC. Bt. magas színvonalú szolgáltatást nyújt kormánymű és szervoszivattyú javítás terén Debrecenben és környékén is, kiemelt partnerünk segítségével a Szilágyi és Társa Bt-vel. A régióban kiemelkedő szakmai tudással, modern, kiválóan felszerelt műhellyel várja Ügyfeleinket Szilágyi Sándor, 4030 Debrecen, Szél u. 11-ben.

Telefon: +36 30 958 3387

Kormánymű javítás szakértelemmel

Műhelyünk több, mint 20 éves munkatapasztalattal végzi a mechanikus- és szervokormányok, kormányszervo szivattyúk javítását. A kormánymű javítás Debrecen városában és a környező településéken sem okozhat gondot, hiszen csapatunk mindig készen áll, hogy megoldja a felmerülő problémákat.

Egy gépjármű szervo meghibásodását leggyakrabban a szervorendszer zajos működéséből lehet észrevenni. Ennek több oka is lehet. Tekintettel, hogy a szervofolyadék egy zárt rendszerben, igen magas nyomáson üzemel, a legkisebb tömítetlenség, szivárgás is problémát jelent.

A vizsgálatot a szervo-kiegyenlítő tartály szintjének ellenőrzésével kezdjük. Az olajszint csökkenése tömítetlenségre utal. Zajos működést eredményezhet, amikor a tartályból a szervoszivattyú nem jut megfelelő mennyiségű olajhoz, levegős lesz a rendszer. Mind a szervókormánymű, a szervószivattyú, vagy a magas nyomású csöveknél előfordulhat szivárgás. A tartós szervofolyadék nélküli használat a szervoszivattyú meghibásodásához, tönkremeneteléhez vezethet, ezért szükséges, hogy a hiba időben megállapításra kerüljön.

A fogasléces kormányműveket porvédő harangok védik meg a külső hatásoktól, ezért ezek szakadása sérülése, az elsődleges okozója szokott lenni a kormánymű tönkremenetelének. Megelőzhető rendszeres ellenőrzéssel, időszakos cserével.

Gyakori hiba szervoszivattyúk esetében, amikor üzem-meleg állapotban alapjáraton megszűnik, vagy gyenge a szervohatás. Ez lehet egy kilométer arányos kopás, illetve erőltetett végállásban üzemeltetés eredménye. A hiba nem minden esetben orvosolható, mindenképpen ismernünk kell az alkatrész pontos típusát és a kopás mértékét, melyet szemrevételezéssel, megbontással tudunk megállapítani.

Időszakosan fontos ellenőrizni az ékszíjak, vezető-, feszítőgörgők állapotát, szükség esetén azok cseréjét szakműhelyben elvégeztetni.

A kormánymű javítás menete és lehetőségei

Cégünk ingyenes hiba megállapítást kínál minden egyes Ügyfelünk részére munkanapokon reggelenként 7 és 8 óra között. Amennyiben javításra, illetve felújításra van szükség, szükséges időpontot egyeztetni az elérhetőségeink egyikén.

Fontos tudni, hogy kiszerelt alkatrészeket csak akkor tudunk átvenni javításra, ha ismerjük a pontos tünetet, illetve szükséges tudnunk az adott alkatrész pontos típusát is. Az átvétel során kerül meghatározásra a javítás költsége. Általános esetben egy vagy két munkanap alatt végzünk a javítással.

Amennyiben Ön gépjárművel érkezik a műhelyünkbe, szakembereink elvégzik a hiba megállapítását, illetve kiszerelik a meghibásodott alkatrészt. Ezután következik az alkatrész javítása vagy cseréje. Kormánymű esetén kollégáink elvégzik a futómű műszeres beállítását.

Műhelyünk lehetőséget biztosít ügyfeleink számára, hogy futárszolgálattal küldjék el a meghibásodott alkatrészt. Fontos, hogy a csomagban megtalálható legyen a feladó elérhetősége, telefonszámmal, hogy az alkatrész beérkezésekor egyeztessünk a javítás menetéről. A javítást követően postai úton vissza is küldjük a javított alkatrészt, mellékelve a szükséges dokumentumokat.

Kormánymű javítás professzionális módon

Szakembereink nagyon nagy figyelmet szentelnek a szervorendszer hiba pontos megállapítására. Tudatában vagyunk annak, hogy a kormánymű javítás és felújítás csak abban az esetben lehet költséghatékony és precíz, ha tökéletesen végezzük a hibafeltárást. Ezt a feladatot legjobb szerelőink látják el.

Kiemelt figyelmet szentelünk annak, hogy az általunk beépítésre kerülő alkatrészek mindig legjobb minőséget képviseljék, legyen szó akár tömítésekről, vezetőcsapágyakról, perselyekről, karmantyúkról vagy porvédőkről.

Szakembereink igyekeznek minden esetben a leginkább költséghatékony megoldást választani, ezért lehetőség szerint a javítást preferáljuk az új, vagy bontott alkatrészek vásárlása helyett. A szervókormánymű javítás és felújítás Debrecenben ma már nem probléma.