(1) 287 4445 szervokormanymu@gmail.com 1238 Budapest, Szabóky Rezső u. 18.

Szolgáltatások


Megelőzés

Kevesen tudják és a gyártók sem mindig hívják fel a figyelmet rá, de sajnos a szervórendszert nem megfelelő használattal is tönkre lehet tenni. Kis odafigyeléssel sok problémától mentesülhetünk.

Kormánymű javítás Kecskeméten

Kormánymű javítás Kecskeméten Cégünk, a Profil DC. Bt. Bt. immár két évtizede jelent megoldást mindazoknak az autósoknak, akik szervo problémára keresnek megoldást. A munkatársaink kivétel nélkül magas színvonalú szakirányú szakmai tapasztalattal rendelkeznek, így az általuk elvégzett munka minőségét a 2 év garancia biztos
 
 
 

Szinte minden típusú szervós, illetve mechanikus kormánymű és szervoszivattyú javítását vállaljuk, 24 órán belül.

Kiszerelt állapotban hozott alkatrészek javítását előzetes bejelentkezés nélkül 24 órán belül vállaljuk. A hibafeltárás díjmentes.
Az autóból – általunk – kiszerelt alkatrészek javítását egy előre egyeztetett időpontban, ki-, beszerelési költséggel terheljük. Messzebbről érkező Ügyfeleink ügyfélvárónkban várakozhatnak gépkocsijuk javítására, vagy kérhetik telefonos kiértesítésünket. Amennyiben nincs módjuk az aznapi átvétere, zárt parkolónkban biztonságban tudhatják autójukat.

Szervokormány és szervoszivattyú tömítetlenségi javítására 2 év teljes körű garanciát, részleges javításra, illetve mechanikus (szervorásegítés nélküli, illetve elektromos szervorásegítés esetén – kivéve Opel Corsa, Combo) kormánymű javítására 1 év garanciát vállalunk.

Eredetileg nem szervós (mechanikus) rendszereken utólagos szervósítást nem vállalunk! Előzetesen megbontott, szétszerelve elhozott kormányműveket és szervoszivattyúkat nem javítunk (garancia nélkül sem)!

A kormánymű javítás esetében, a ki-, illetve visszaszereléskor a futómű geometriája – ha csak kis mértékben is, de – megváltozik. A változás olykor szinte észrevehetetlen, de hosszabb távon mindenképpen szükséges a futómű beállítása. Műhelyünkben ügyfeleinknek erre is nyílik lehetősége. A modern 8 kamerás, 4 fejes Fasep Concept.1 típusú futómű állító készülékkel, kompletten felszerelt gumis-műhellyel Önnek nem kell másik időpontot kérnie, hiszen mindez egy helyen, nálunk megoldható.

Garancia érvényesítése, a vállalás feltételei:

Az általunk végzett munkáért a 249/2004. sz. Kormányrendelet, valamint az irodánban kifüggesztett VÁLLALÁSI FELTÉTELEK értelmében visszajavítási garanciát vállalunk. Hozott alkatrészekért felelőséget nem vállalunk. Tanúsítjuk, hogy az általunk elvégzett munka megfelelő, a felhasznált anyag rendeltetésszerű használatra alkalmas. Felhívjuk szíves figyelmét az időszakos ellenőrzések (porvédő harangok, ékszíjfeszesség, olajszint) elvégzésére! Külső mechanikai sérülésekből, szakszerűtlen beavatkozásból, szervoolaj nélküli üzemeltetésből keletkező káresemények esetleg a garancia elvesztését vonhatják maguk után!

A garancia nem terjed ki a szállítással kapcsolatos költségtérítésre.

A garancia érvényesítéséhez az alábbi feltételeket kérjük betartani:

Teljes körű garancia vonatkozik azokra a kormányművekre, melyeket tolórudakkal (axiális csuklókkal) és porvédőkkel érkeznek javításra. A garancia feltétele az eredeti (színes) rögzítő bilincsek, az általunk felhelyezett plomba és a gumi porvédők sérülésmentessége.

Új szervoszivattyú vásárlása esetén az alkatrész felszerelése előtt a teljes rendszert ki kell tisztítani. Szükség esetén javasolt a kormánymű szétszerelve történő tisztítása. Ennek elmulasztása esetén a garancia érvényét veszti. A szervoszivattyú emelt fordulatszámon, végállásban történő használata az élettartamát nagy mértékben megrövidíti. Az ilyen jellegű használat a belső fémfelületeken keletkező sérülések alapján egyértelműen bizonyítható, szintén a garancia elvesztését eredményezi.

Összekötő tolórudak nélküli javítás esetén csak az általunk mellékelt porvédő gumiharangokkal és nem „awab” bilinccsel szerelt kormányművel érvényesíthető a garancia. A korábbi (használt) porvédők és bilincsek, illetve fém bilincsek visszaszerelése esetén a garancia elvész. Tolórudak nélküli beszerelést követően a fogaslécet mentesíteni kell a szállításkor felkerült szennyeződésektől, kenőanyaggal ellátni és csak ezt követően lehet felszerelni a porvédelmet biztosító gumiharangokat és a rögzítő bilincseket. Egyes típusok esetében a porvédőn kívül helyezkedik el a szuszogó cső. Összeszereléskor kérjük ügyeljen ezek visszahelyezésére és megfelelő rögzítésére is! A porvédő gumiharangok nem megfelelően történő felszerelése következtében – a javítást követően – a fogasléc tömítő felületein kialakult korrózió a garancia elvesztését eredményezi.

Tolórudak felszerelése nélkül a kormánymű két végállásba tekerésekor a belső tömítések kiszakadnak, tönkremennek.

Szervokormánymű tömítetlenségi (hidraulikus) javítás esetén a garancia nem terjed ki a túlzott mechanikai kopásokra.

Minden gyári technológiától eltérő beavatkozás szintén a garancia elvesztését eredményezi!