(1) 287 4445 szervokormanymu@gmail.com 1238 Budapest, Szabóky Rezső u. 18.

Kormánymű javítás SzegedKormánymű javítás Szeged

A Profil DC. Bt. 1995 óta jelent megbízható segítséget a kormányszervo javítás terén. Műhelyünk minden dolgozója kiváló szakmai előmenetellel rendelkezik, amely garantálja a szakértelmet és a magas minőségi elvárásoknak megfelelő munkavégzést. Cégünk büszkén vállal garanciát a szakembereink által elvégzett javításokra.

Műhelyünk komoly technikai felszereltséggel rendelkezik, így az általunk elvégzett munka nem csak kiemelkedő szakértelemmel valósul meg, hanem rendkívül rövid idő alatt is; a vállalt javításokat a legtöbb esetben 24 órán belül elvégezzük. Visszatérő ügyfeleinknek minden esetben kedvezményt biztosítunk, így érdemes visszatérni hozzánk.

Vállalkozásunknak és munkatársainknak köszönhetően a kormánymű és szervoszivattyú javítás Szeged térségében sem okozhat gondot.

A kormánymű javítás szükségessége

Kiemelkedő színvonalú szolgáltatást nyúltunk mechanikus (rásegítés nélküli) vagy szervokormányok, szervoszivattyúk javítása terén. A kormánymű javítás Szegeden és a környező településeken nem okozhat gondot, hiszen készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Képviseletünk Sándorfalván található, Huszka Mihály személyében.

Elérhetősége: 6762 Sándorfalva Jókai u. 42.,

Telefonon: +36 20 924 9811

A leggyakoribb meghibásodások zajos szervó működést eredményeznek; ezek sok esetben már első (hideg) indításkor jelentkeznek, de kiválthatja kormánymozdulat vagy a kormány végállásig kitekert kormányállás is. Érdemes tisztában lenni azokkal, milyen meghibásodások okozhatják ezeket a hangokat.

Nagyon sok esetben a zajt rendszerbe kerülő fals levegő váltja ki, ennek oka több is lehet, ilyen esetekben az olajtartályban lévő olaj egészen felhabosodhat és a színe is rózsaszínre változhat. Elsődleges ok, a rendszer tömítetlensége, a lecsökkent olajszint révén a levegő az olajtartályból kerül a rendszerbe. Feltöltést, légtelenítést követően a zaj mindaddig megszűnik, míg a folyadék újra nívó szint alá nem csökken.

Ha a légtelenítés nem vezet eredményre, de a szint nem csökken, a hiba a tartály és a szervoszivattyú közti csőkötéseknél, a tartályban található szűrő (hullámtörő) sérülésében, vagy a szervoszivattyú tömítetlenségéből eredő, a tengelynél kialakuló vákuum okozta meghibásodásban keresendő.

A szervohatás gyengülését, megszűnését kiválthatja a futómű szoros működése is. Ilyen esetben a kanyarból kifelé jövet a kormánykerék nem áll vissza egyenes állásba, ez nem feltétlenül a szervorendszer meghibásodása.

Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy a kormánykerék szélső állásában csikorgó hang jelentkezik. Ennek leggyakoribb oka a meghajtó ékszíj kopása, de gyakran előfordul, hogy a szíj nem eléggé feszes. Időszakosan indokolt az ékszíj, illetve az ékszíjfeszítő görgő cseréje, mely kiváltó oka lehet az elegendő szervohatás kialakulásának.
A szervoszivattyú legegyértelműbb hibája, amikor üzem-meleg állapotban alapjáraton elgyengül, vagy megszűnik a rásegítés, de fordulatszámon valamennyivel jobb.

Így történik a kormánymű javítás

Érdemes tudni, hogy műhelyünkben ingyenes a hiba megállapítás Ügyfeleink részére, előzetes időpont egyeztetés nélkül minden munkanapon reggel 7 és 8 óra között. Érdemes ebben az időpontban ellátogatni a műhelyünkbe, azonban javítás esetén időpont egyeztetésre van szükség.

A kiszerelt javításra hozott alkatrészeket csak abban az esetben tudjuk átvenni, illetve javítani, ha ismerjük annak típusát, illetve a hiba jellegét. Az átvétel során megtörténik a javítás költségének pontos meghatározása, illetve a szakembereink ismertetik mennyi időt fog igénybe venni a javítás. Ez általában egy vagy két munkanap.

Amennyiben Ön egy előre egyeztetett időpontban, meghibásodott gépjárművel érkezik, szakembereink megállapítják a hibát és kiszerelik az alkatrészt. A hiba elhárítása, illetve az alkatrész cseréje műhelyünkben történik. Mivel a kormánymű kiszerelését és szétszerelését követően a futómű geometriája megváltozik, ezért minden ilyen jellegű javítás után szükséges a futómű műszeres beállítása. Szakembereink ezt természetesen elvégzik.

Érdemes tudni, hogy cégünk vállalja a futárszolgálattal küldött alkatrészek javítását is. A javítást követően természetesen ugyanilyen módon visszaküldjük az alkatrészt. Az ilyen jellegű szolgáltatások esetén az alkatrész beérkezését követően telefonos egyeztetés szükséges, ezért feladáskor mindenképpen tüntesse fel elérhetőségét, telefonszámmal.

Kormánymű javítás a legmagasabb színvonalon

A legnagyobb figyelmet szenteljük a hibák pontos megállapítására, hiszen csak így végezhetünk tökéletes munkát a kormánymű és szervoszivattyú javítás és felújítás terén. A kormánymű hibajelenségek nélkül lehetetlen lenne a gyors és precíz munkavégzés. A szervojavítás és felújítás Szeged városában egyszerűbb, mint valaha!

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a beépített új alkatrészeket a legmegbízhatóbb partnerektől szerezzük be, így biztosak lehetünk a felhasznált tömítések, vezetőcsapágyak, perselyek, karmantyúk és porvédők megfelelőségében.

Igyekszünk minden esetben költséghatékony megoldással szolgálni Ügyfeleinknek, ennek érdekében mi a javítást részesítjük előnyben, az új, vagy bontott (használt) alkatrészek beszerelésével szemben, amennyiben az lehetséges.